Hoe de implementatie van SAP Cloud for Customer heeft bijgedragen aan een efficiënter sales proces.

Auteur John van Schaijk
Ben je nieuwsgierig hoe de implementatie van SAP Cloud for Customer bij Van Leeuwen Buizen heeft bijgedragen aan een efficiënter sales proces? Kom dan naar mijn presentatie op 3 oktober tijdens connect to innovate!


Mijn ervaringen  
Bij de succesvolle ‘Go Live’ van Fase 1 is een koppeling gemaakt met SAP ECC en SAP S/4HANA, is de ondersteuning van de dagelijkse werkzaamheden duidelijk verbeterd en zijn overzichtelijke rapportages gerealiseerd. Ook bespreek ik onze projectervaringen, gemaakte keuzes en lessons learned. En natuurlijk kijken we ook vooruit. Daarom sta ik graag stil bij onze verwachtingen ten aanzien van toekomstige fases die spoedig worden gestart.

Waar ligt jouw interesse?
Past mijn presentatie nu toch niet helemaal bij jouw interesses? Dan kun je nog kiezen uit ruim 170 andere klant- en SAP presentaties, partnersessies, SAP product roadmap en live influencing sessies, rondetafeldiscussies, workshops en presentaties in het super interessante Line of Business Programma. 

connect to innovate is de plek bij uitstek om ervaringen uit te wisselen, te netwerken en op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Samen inspireren. Doe je ook mee?

Ik hoop je te zien op 3 en/of 4 oktober in NBC Congrescentrum in Nieuwegein!

John van Schaijk
Van Leeuwen Buizen 
Naam: John van Schaijk
Bedrijf: Van Leeuwen Buizen
Functie: Corporate IT Manager
Titel: SAP C4C
Dag: 3 oktober