000000
000000000000
000000
Deelnemers vertellen waarom zij naar connect to innovate gaan.
000000
Wij gaan met NS stations over naar S/4HANA. Tijdens connect to innovate wil ik kennis opdoen door praktijk verhalen om zo te weten te komen hoe we de opstart moeten maken.

Robert van der Wal, Teamleider/ Supervisor bij NS stations

000000
66B245
Ik neem deel aan connect to innovate om te kijken welke nieuwe ontwikkelingen er op dit moment zijn of we deze binnen ons bedrijf toe kunnen passen.


Tony Nagtegaal, SAP Business Support



66B245
Ik heb mezelf aangemeld mee om innovaties te vinden, te kijken bij bedrijven en om te horen wat ze mee hebben gemaakt qua echte belevenissen of problemen. Zo kunnen wij daarvan leren en kijk hoe wij het binnen de organisatie toepassen.

Jelle Stornebrink, Senior Adviseur ERP, Bevoorrading en onderhoud


000000
66B245
connect to innovate is een goede plek om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen van SAP en om te netwerken met leden van andere bedrijven.

Esther Beuker, IT lead process team order to get sales


66B245
Ik ga naar connect to innovate om kennis op te doen en kennis te delen. ik ga voor bedrijfspresentaties om te zien hoe andere organisaties het gedaan hebben en hoe ze ertegen aan kijken.

Martin Huijnink, Senior Adviseur bedrijfvoering



000000
66B245
Ik neem deel aan connect to innovate, omdat het lekker is om 1 keer per jaar langs de kantjes van je instrallatie te kijken. Wat zijn de vakinhoudelijke ontwikkelingen en op andere onderdelen van SAP? En ik vind het leuk om vakbroeders tegen te komen.

Arie den Boon, Incidentmanager FB | Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid


66B245
Binnen je eigen bedrijf ben je alleen bezig met de oplossingen die de organisatie heeft aangeschaft. Op connect to innovate kan ik ook buiten ons eigen protfolio kijken zien welke modules er nog meer zijn rondom ECC.

Christ van Althuis, ERP-consultant bij Perfetti van Melle ICT


000000
66B245
Ik kom naar connect to innovate omdat ik het interessant vind om nieuwe ontwikkelingen mee te krijgen. Ik ben benieuwd of ik qua kennis nog iets mis of dat ik misschien nog iets kan opsteken.

Erik Peeman, Procurement Professional | Nationale Nederlanden

000000
  • 66B245
    Connect to Innovate
    1
  • 66B245
    voorwoord
    2
  • 66B245
    Keynotes
    3
  • 66B245
    Klanten
    presentaties
    4
  • 000000
    Feyenoord grote winnaar deze transferperiode
  • 000000
    Shaping the game
    van het onderhandelen
  • 000000
    Onze aanpak: uniek, robuust en vernieuwend
  • 000000
    Customer centricity: vijf regels voor succes
  • 000000
    De focus van HR moet liggen op de employee experience
  • 000000
    Wat organisaties verwachten van de nieuwe CFO (en hoe je daaraan kunt voldoen)
  • 000000
    Jouw Roadmap voor
    Customer Engagement
  • 000000
    HR-directeur van de toekomst: advocaat, business partner of dying breed?
  • 000000
    Advertentie Axl&Trax
  • 000000
    Spieken om te innoveren
  • 000000
    IT’s all about evolution...
  • 000000
    Laten we stoppen met HR Analytics
  • 000000
    Een belangrijk keerpunt voor inkoop: het liefdesverhaal met IT neemt een nieuwe wending


  • 000000
    Een wijze (tennis)les van Esther Vergeer: over HR, diversiteit en staande ovaties
  • 000000
    Advertentie Ideo

  • 000000
    Influencer marketing: zelfs als je geen Harry Potter bent kun je deze ‘oldest trick in the book’ toepassen!

  • 000000
    Performance reviews: twee keer per jaar of voortdurend?
  • 000000
    Diamanten, koeien en containers in de block-(supply)chain


  • 000000
    Hoe de implementatie van SAP Cloud for Customer heeft bijgedragen aan een efficiënter sales proces.

  • 000000
    Postbezorgers declareren vliegensvlug bij PostNL

  • 000000
    De perfecte customer experience in B2B:
    4 must do’s
  • 000000
    Van PRINCE2-projecten naar proeftuintjes

  • 66B245
    Roadmap & Live Influencing sessies
    27
  • 66B245
    Deelnemers vertellen waarom zij naar connect to innovate gaan.
    28
  • 66B245
    Timetable
    en
    registratie
    29
  • 66B245
    Sponsoren
    30
menu