VNSG en SAP organiseren samen kennisevent  connect to innovate

Het VNSG Congres is al jaren de ontmoetingsplek voor IT-professionals om de laatste ontwikkelingen te zien op het gebied van bedrijfssoftware. SAP Nederland organiseerde de afgelopen jaren veel succesvolle inspiratiedagen voor doelgroepen als HR, Finance en Marketing & Sales. Het was voor beide partijen dan ook een logische stap om deze events met elkaar te verbinden.

Op dit interactieve, tweedaagse event staan digitale transformatie, innovatie en ontmoetingen centraal. connect to innovate draait om innoveren en verbinden, en daarbij staat de mens centraal. In de steeds sneller veranderende digitale wereld wijzen SAP en VNSG daarom juist op de kracht van samenwerken: verbinden en versterken.

connect to innovate is, met een veelzijdig en interactief IT Master- & Businessprogramma, een krachtig kennisplatform voor een brede groep. Daarnaast is het evenement interessant voor professionals uit de vakgebieden HR, Finance, Supply Chain en Marketing & Sales en Procurement. Ook is er voor studenten en start-ups een programma met inspirerende thought leadership content.
Het programma bestaat uit een veelzijdige mix: van inspiratiesessies en workshops door experts tot klantpresentaties en Q&A-sessies. Met een actieve participatie van de deelnemers worden innovaties direct ervaren. Het gehele programma is ingericht om de ervaring zo waardevol mogelijk te maken.

connect to innovate: waar IT en Business elkaar ontmoeten

Tijdens connect to innovate presenteren VNSG en SAP een uitgebreid IT- & Businessprogramma vol kennisdeling, inspiratie en de nieuwste innovaties.

IT Programma
Met het IT Programma pak je de grootste, breedste en meest interactieve SAP update van het jaar mee. Zes soorten sessies, acht hoofdonderwerpen, verdeeld over 2 dagen, is het DE plek om ervaring uit te wisselen, te netwerken en geïnspireerd te worden.

Business Programma
Ook zijn er verschillende business tracks beschikbaar. Ook super interessant voor jou als IT-professional! Deze programma's bevatten inspirerende thought leadership content specifiek gericht op één line of business. Zes verschillende tracks als volgt geprogrammeerd:

3 oktober | HR - Finance - Procurement
4 oktober | Sales & Marketing - SCM - Students & Start-ups
Meld je nu aan voor 3 en/of 4 oktober

Eén of zelfs twee dagen lang kennis opdoen, sparren en netwerken met collega IT-professionals over innovaties en trends zoals Internet of Things, machine learning en digitale transformatie. Maar ook: bijgepraat worden over trends in de Business en hierover van gedachte wisselen met HR-, SCM-, Finance- en Marketingprofessionals. Dat wil je toch niet missen?

Koop hier je ticket
Zien we je in oktober in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein? Graag tot dan!

Met enthousiaste groet,
Patrick Van Deven
Managing Director SAP Nederland
Jan-Willem van der Meere
Voorzitter VNSG