Onze aanpak: uniek, robuust en vernieuwend

Auteur Sander Keijzer

Kom je ook naar connect to innovate? Dan nodig ik je van harte uit om op 3 oktober mijn presentatie bij te wonen!


Facilicom heeft duizenden teamleiders en medewerkers die bij klanten gewerkte uren en uitgevoerde werkzaamheden ter plaatse moeten doorgeven en laten aftekenen. In 2016 stapten we over naar Fiori apps om vlekkeloos mobiel werken mogelijk te maken. Het doel? Zonder menselijke interventie van mid-office de medewerkers tijdig en correct verlonen. De basis hiervoor is gelegd met de introductie van SAP Mobile Platform en native iOS apps. En daar wil ik je graag alles over vertellen.

Tijdens mijn sessie laat ik je een bewezen aanpak zien om mobiel werken extreem ver door te voeren. Onze aanpak is uniek, robuust en vernieuwend. Binnen duidelijke kaders van tijd en geld hebben wij enorme waarde voor de business gegenereerd.

Waar ligt jouw interesse?
Past mijn presentatie nu toch niet helemaal bij jouw interesses? Dan kun je nog kiezen uit ruim 170 andere klant- en SAP presentaties, partnersessies, SAP product roadmap en live influencing sessies, rondetafeldiscussies, workshops en presentaties in het super interessante Line of Business Programma.
connect to innovate is de plek bij uitstek om ervaringen uit te wisselen, te netwerken en op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Samen inspireren. Doe je ook mee?

Naam: Sander Keijzer
Bedrijf: Facilicom
Functie: Teamlead BO/BW
Titel: Fiori mobile apps
Dag: 3 oktober